sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

VIIKONLOPPUVIERAITA JA ÄÄNESTYSMATKA


Heippa!

Viime viikonloppuna sain ihanan vieraan Lundista kun kurssikaverini Ina saapui kylään! Teimme torikierroksen Växjössä, nautimme aamufikat tuoreilla fralloilla ja suuntasimme äänestysmatkalle Värnamoon! Ehkä aikaisempina vuosina en ole nähnyt näin paljon vaivaa äänestämisen eteen, mutta koska molemmat meistä piti äänestämistä tärkeänä, oli päivän ohjelma selkeä. Etelä-Ruotsissa pystyi äänestämään käytännössä vain yhden päivän aikana ja vain tietyissä kaupungeissa, yksinkertaista. Äänestyksen jälkeen käytiin tietenkin vaalikahveilla ja nautittiin lounasta joen varrella! Ihan täydellisen lämmin päivä! Huikeeta!




 
Illalla käytiin pyörilemässä yliopiston suunnalla ja seuraavana päivänä suunnattiin kisoihin Kalmarin huudeille. Mukavat pikkukisat ja lämmin tunnelma, kauden ensimmäinen voittokin irtosi :) Sen jälkeen suunnatiin Kalmariin ihastelemaan linnoitusta ja nauttimaan fikat ehkä yhdistä parhaimmista kahviloista missä ikinä olen ollut! Bueno! Mitenköhän enää selviän Turussa ilman joka päiväistä fikailua :D

Tämä viikko on mennyt sairastellen ja koulussa pyörien. International day tarjosi katsauksen eri maiden lajeihin ja kouluvierailuilla päästiin leikkimään kunnon pihaleikkejä! Jei!

Suloista sunnuntaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti