perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pääsiäisleireilyä

 Pääsiäinen sujui mukavasti leireillen seurakavereiden kanssa Tukholman seudulla. Lähdimme Even kanssa matkaan jo keskiviikko aamuna, sillä ajomatka oli kovin pitkä. Matkalla pysähdyimme ihastuttavaan Grännan -kylään, josta ostimme Polkagris -karamellejä tuliaiseksi. Kamera piti kaivaa heti esiin, jotta sai kuvia noista värikkäistä taloista ja pääsiäispuskista! Skönt! Tukholmaan päästyämme kävimme syömässä lounasta ja kuolasimme kauniita sistuskauppoja. Sinne on pakko tehdä joskus reissu peräkärryn kanssa, jotta saa raahattua parhaimmat ruusuruukut ja popcorn kulhot Suomeen!

Torstaina oli jälleen näkemisen riemua, oli hauskaa päästä viettämään pääsiäistä seurakavereiden kanssa! Juoksimme 10-Mila harjoituskarttoja ja testasimme taitoja mm. Thierryn vaikealla multitekniikkaradalla. Maanantaina juostiin vielä leirikisa kauniissa Lidingön saaressa ja PR-tiimi näytti loistavasti kuntotason niin naisten kuin miesten eliitissä! Hyvä me! Suunnistus on lähtenyt mukavasti rullailemaan ja eiköhän tästä ole hyvä jatkaa kohti kevään pääkilpailuja!

Huomenna saan vieraakseni ihanan kurssikaverini Inan, temme äänestysmatkan Värnämoon ja sunnuntaina kisaillaan Ålems OK:n kansallisissa! Miten kiva viikonloppu tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti