perjantai 6. maaliskuuta 2015

TURKEY PART 1: KÄDET JÄÄTYI JA NENÄ PALOI

Haudihau!

Turkista kotiuduttu takaisin Ruotsiin! Kuten otsikosta voi päätellä, säät olivat melko vaihtelevat reissun aikana! Yhtenä päivän suunnistettiin räntä-raesateessa ylhäällä vuoristossa, mutta onneksi pääsimme nauttimaan myös kesäauringon lämmöstä (..ja polttamaan ihomme)! Onnisttunut reissu kaiken kaikkiaan, vaikka muutamia kiemuroita mahtuikin mukaan. Alkuviikko treenattiin harjoituskartoilla ja loppuviikosta suunnistettiin Antalya O days -kilpailuissa. Oli mukava viettää aikaa seurakavereiden kanssa ja päästä juoksemaan uusiin maastoihin!

Laitan Turkin kuulumiset jakoon kahdessa erässä. Tässä postauksessa alkuviikon tunnelmia. Yövyimme all inclusive hotellissa, mikä loi hyvät puitteet harjoittelulle; Pastat oli pöydässä aina treeneistä saavuttaessa ja palautuminen oli taattua kuumassa turkkilaisessa hamam -saunassa. Uuh!

 Yhtenä päivän juostiin sprinttiä 2000 vuotta vanhan kaupungin raunioissa. Haastetta riitti ja keskittyminen piti pitää tarkkana!
Vasemalla ekan päivän pakaroiden tappaja treeni ja oikealla raunio "sprinttiä".

 Emilyn ihana persoona valloitti turkkilaismiehet paikassa kuin paikassa! Valitettavasti treffikutsu jäi nyt hyödyntämättä ja tarjoilija sai seuraavana päivänä pakit samanlaiseen ruusuun kirjoitettuna, tottakai ;)

 Loppuviikosta tulee vielä Turkin part2 -postaus. Tämä viikko on mennyt leppoisissa tunnelmissa täällä Växjössä! Eilen oli todellinen keväthypetys päivä kaikilla. Sää oli täydellinen ja olisi voinut viettää koko päivän ulkona nauttien! Illalla käytiin kannustamassa Växjö Lakers voittoon jäkispelissä kouluryhmämme kanssa, jei! Aikamonta suomalaispelaajakin edustaa kyseistä seuraa. Tänään suunnataan vielä iltapäivästä kohti keväistä Amsterdamia, jossa vietetään viikonloppua suomalaistyttöjen kanssa muiden vaihtareiden lähtiessä valloittamaan Suomea ja Saariselkää!

Keväistä Viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Oj ihania kuvia, oli varmasti mahti reissu! Voi kun nähtäisiin taas pian <3 kivaa Amsterdamin reissua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Emma <3 Oli kyllä kivaa ja amsterdamkin meni tosi kivasti! Pian me nähdään, niin paljon kerrottavaa ja haluan kuulla sun reissukuulumiset myös! :)

      Poista