keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

TURKEY PART 2: YLÖS KORKEUKSIIN!

Hej!
Viikko kulunut Turkin -leiristä, naama kuoriutunut kiitettävää tahtia, mutta kellonraja ranteessa on ja pysyy! Leirin puolessa välissä vaihdoimme hotellia Alanyaan, odotukset uudelle resortille oli tietysti korkeat! Meille oli luvattu turkkilaista showta, massagea, all inclusive palvelua jne. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Saavuimme Sultan Sipahi Resort hotelliin, joka oli käytännössä avannut ovensa meitä varten sitten viime kesän. Ei siinä mitään vaikka ainoita asiakkaita oltiinkin, mutta työntekijät olisivat voineet laittaa paikan edes jonkinmoiseen kuntoon ennen meidän tuloa. Nyt osassa huoneissa oli lukot rikki, saunassa lojui vielä viime kesän pyyhkeet, altaalla oli kaatuneita kukkaruukkuja ja vanhat flipflopit, ruokalssa pöydät lojui nurkassa kasattuna ja kylmyys hallitsi koko rakennusta, eikä baarista saanut teetä lämmittämään edes 10 min odottelun jälkeen. Noh, yritys hyvä kymppi, meidän nokka suuntautui kuitenkin kohti parempaa hamamia heti seuraavana päivänä!

Kisat eivät sujuneet omalla kohdalla ihan toivotulla tavalla sprinttiä lukuunottamatta! Pitkän matkan kisan muutama rasti tuotti pienoisia hankaluuksia ja tuli vedettyä kauniit gepsikäyrät kartalle. Maastotyyppi ja siinä suunnistaminen ei ollut riittävästi hallussa, mikä näkyi suorituksen puhtaudessa.
Vikan päivän sprintti päästiin juoksemaan täydessä auringon paisteessa! Huikeeta! Hienoa ympäristöä heti karanteenista alkaen! Kyllä sitä sellaisessa paikassa odottaisi omaa lähtöaikaansa jo hieman pidempääkin. Kisan jälkeen kiivettiin ylös Alanyan vanhalle linnoitukselle kapeaa muurin kaitaletta pitkin, hui! Olihan se riittävän leveä, mutta kun askel sivumpana odottaa suora pudotus kivikkoon, niin jännittäähän siinä eteneminen...ja nelinkontihan sitä välillä mentiin :D
Ei huono päätys leirille! Vielä kun leiriporukastamme satiin kokonaiskilpailun voittajat naisten ja miesten eliitille, niin avot! Grattis Henkka ja Emily!!


Kiitos Mukavasta leiristä koko poppoolle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti