tiistai 31. maaliskuuta 2015

MAALISKUUN KUULUMISET

Tjena!

Maaliskuu tuli ja meni, enkä ole mitään ehtinyt kirjoittaa tänne, hups! Hauskaa on kuitenkin ollut ja paljon ehtinyt tapahtua sitten Turkin reissun! Kevät on tullut pysyvästi ja innostus sen myötä kasvanut! On se vaan niin, että kaikki tuntuu jotenkin hiennommalta kun on lämpöä, valoa ja väriä!

Alkukuukaudesta käytiin valoittamassa Amsterdamin kadut. Olen itseasiassa raapustanut siitä jo aikaa sitten blogitekstin, mutta julkaiseminen on jäänyt puolitiehen. Tulossa siis ehkäpä lähipäivinä.
Seuraavalla viikolla äiti ja iskä saapui vierailulle, kivaa! Kierreltiin Växjön suuret nähtävyydet ja päivää myöhemmin huristeltiin Halmstadiin avamaan Ruotsin kilpailukausi. Tarjolla oli kaksi mukavaa kisaa avoimessa lehtomaastossa (2012 O-ringen maastoja). Virheitä tuli tehtyä jonkin verran ja sunnuntaina olin aika poikki pitkänmatkan kisan jälkeen. Jäin vielä päiväksi nauttimaan keväisestä tunnelmasta ystäväni Suvin luokse ja valmistamaan perinteistä juustopiirasta ruotsalaisten rakastamasta Västerbotten -juustosta, yam!












Maaliskuussa koulua oli tosi vähän, mutta silti oli joka päivä jotain ohjelmaa. Välillä tuntui, että päivät ehti vaihtua ennen kuin alkoikaan. Toteutimme pari treenipäivää hieman kauempana upeissa maastoissa. Ekan treenipäivän aamuna kyllä meinas itku pirahtaa kun auto ei käynnistynytkään enää uudelleen kaverini kotitiellä. Onneksi vieressä sattui olemaan työmaa, josta saatiin apua. Työt pysäytettiin, muut lähti kahville ja pomo haki toimistolta paremman auton, jotta meidänkin Corolla saatiin liikkeelle! Tack! Eve2 kävi vielä ostamassa käynnistyskaapelit huoltsikalta, jotta uskallettiin ajaa keskelle metsää treenaamaan. Takaisin selvittiin ja seuraavana päivänä kävimme tarjoamassa työporukalle kakkukahvit!



 Käytiin ihastelemassa muutaman päivänä söpöjä pikkulampaita seurakavereiden kotona! Pikkuset oli vain päivän vanhoja ja ihanan untuvikkoja! Ja lisää syntyi kun aloimme päivällistämään! Oioi! Voisin ottaa yhden lemmikiksi meidän pihalle!


Lopussa vielä kuvia Eve2 synttärijuhlinnasta ja pääsiäishumusta! Rakastan ruotsin pääsiäistä! Ihan mahtavia nuo talojen pihalla olevat höyhen pensaat ja lukuisat narsissiasetelmat! Oon käynyt myös muutamaan otteeseen fiilistelemässä putiikkejen kauniista kattauksista niin täällä Växjössä kuin Halmstadissa!

Huomenna lähdetään köröttelemään Tukholmaan päin kohti pääsiäisleiriä! Seurakaverini Suomesta saapuu tänne ja päästään treenamaan 10Milaa varten, jes!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti